Monday, November 2, 2009

Autoportret2Din moment ce primul autoportret nu mi s-a parut a fi reusit...am incercat sa ofer o varianta imbunatatita...Nu stiu daca am reusit. Am lasat si varianta initiala pentru a se putea face comparatie. Am achimbat putin si incadrarea (sa scap de efectul de fotografie de buletin ...:)

16 comments:

 1. sa stii ca se cunoaste diferenta
  mi se pare mult mai buna fotografia actuala, in sensul ca fundalul nu iti mai distrage atentia
  ai incadrat si focalizat bine

  ReplyDelete
 2. Eu votez pentru varianta 2... ai mai "incalzit" putin temperatura ;-)

  ReplyDelete
 3. Esti ceva mai relaxat decat in prima fotografie. Zambeste, viata e frumoasa, iar oamenii veseli isi fac foarte usor prieteni.

  ReplyDelete
 4. ce draguuuut!!! zici ca esti atasat de imagine. vorba aia exercitiu e mama invataturii nu?

  ReplyDelete
 5. Intr-adevar e mai cald acest autoportret fata de prima varianta, mi se pare mai reusit.
  Imi place foarte mult si seria de la vulcani. Ai reusit sa inspiri prin fotografii senzatia de pustiu prezenta acolo.
  Bafta

  ReplyDelete
 6. eu zic ca portretul e reusit... lumina e buna, nu sunt umbre nedorite pe nicaieri... si totusi as fi preferat un cadru "natural" , o diafragma deschisa si un bokeh adevarat :)

  ReplyDelete
 7. Ah, da!
  Faci progrese rapide!
  Good job!

  ReplyDelete
 8. Multumesc tuturor pentru comentarii si incurajari. Intr-adevar daca ceva nu ti-a iesit bine e bine sa mai incerci cel putin odata...din fiecare incercare inveti ceva. Da, Lavinia a avut dreptate nu este un bokeh veritabil ci unul realizat in photoshop, din pacate obiectivul meu nu imi permite sa realizez (poate dl. Dinu Lazar ma va contrazice) un bokeh de o calitate acceptabila.

  ReplyDelete
 9. Si mie imi place mai mult decat primul, felicitari

  ReplyDelete
 10. Al II-lea portret este intr-adevar mai bun ca primul pentru ca are o temperatura a culorii mai placuta si fundalul este mai interesant.

  ReplyDelete
 11. Intr-adevar, e mult mai bine asa. Bravo!

  ReplyDelete
 12. ..ei ,asta este ceea ce am urmarit intotdeauna in formarea profesionala ...! si Va rog saa ma credeti este cea mai moderna metoda de a forma profesionisti imtr-un domeniu atit de vast prcum fotografia ..! colegii Tai au predat lectia AUTOPORTRET mai ine decit mine cel care am enuntat doar tema ...( sa nu Va ingradesc ...prea mult..)
  ..aici am exemplul cel mai nimerit intr-un autoportret unde ma priveste un barbat sigur pe el hotarit ..pe un fundal neutru..bine incadrat ...si cu un wb corect ..! felicitari si multumesc pentru lectia predata

  ReplyDelete